All rights reserved (C) 2015   |   disclaimer   |   inloggen   
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

Drumstellen:

Wij zorgen ervoor dat uw bestaande drumstel een door u ontworpen unieke kleurstelling krijgt, of een door u bedacht ontwerp of een door u gekozen unieke print krijgt.

Dit kan op verschillenden manieren:

  1. U levert alle ketels kaal en schoon aan (zo glad mogelijk), wij brengen uw print hierop aan en u haalt vervolgens uw ketels weer op. Dit alles kan in goed overleg binnen 1 dag geregeld worden. Let op: alle schades en oneffenheden op uw ketels zullen zichtbaar zijn in de print en alle losse delen hierdoor k.

  2. Als in a. maar wij herstellen uw ketels daar waar nodig waarna de print aangebracht wordt. Dit kan dus niet in 1 dag gerealiseerd worden.

  3. U levert uw ketels aan incl. de hardware. Wij verwijderen alle hardware, voeren de herstelwerkzaamheden uit, brengen de print aan en vervolgens de hardware.

  4. Wij gaan uw print aanbrengen op een manier waarbij bij het aanzicht de tekening doorloopt over alle ketels (zie foto's van de kit van Customize Your Drums). Hierbij levert u alle stands mee en gaan wij samen met u uw drumstel opstellen en vervolgens samen met u afhankelijk van uw opstelling de positie van iedere print afzonderlijk bepalen. Vervolgens verwijderen wij de hardware, voeren eventuele reparaties en herstelwerkzaamheden uit en brengen de print aan, en vervolgens alle hardware.

Wij gebruiken een zeer dunne folie inclusief glanslaag ter afdekking en bescherming van de print. Aangezien deze folie zo dun is, heeft deze nauwelijks of geen invloed op de klank.

Op aanvraag kunnen wij u een offerte toesturen.

Wij kunnen uw drumstel eventueel komen ophalen en / of komen bezorgen.


                                  
Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties